1 Mai cu bloggeri si vin (la Stirbey)

Tot poporul a stat saptamana asta cu ochii pe meteo cu speranta ca micii de 1 Mai nu o sa aiba parte de umbra si picaturi de ploaie. La fel am facut si noi, nu ca am fi mari amatori de mici, dar am fost invitati in aceasta zi de sarbatoare de catre Raluca Bauer sa vizitam crama de la Dragasani, unde Oliver Bauer mestereste Novacul, Cramposia si cate si mai cate.

Cum vremea a tinut cu noi, am avut parte de o zi cu soare si, la umbra cramei, alaturi de un pahar de vin l-am ascutat pe domnul Baron Jacob Kripp, ne-am reintalnit cu ceilalti colegi de blogosfera (de data asta am sa-l amintesc doar pe Nicusor Cazan pe care l-am intalnit prima data intr-un asfel de cadru), cu baietii de la Vinul.Ro si alti prieteni ai cramei.

Intalnirile de 1 Mai de la Dragasani au devenit deja o traditie, pentru mine insa a fost prima ocazie, sper sa nu fie si ultima, cand am vizitat crama de pe malul Oltului, pe care va trebui sa-l vedeti cu ochii vostrii ca sa va bucurati cu adevarat de peisaj.

Despre vinuri n-am sa va spun prea multe, cel mai corect ar fi sa le intrebati pe copiloatele mele, pentru ca eu am fost sofer de data asta. Am sa va spun totusi ca, pe langa intreaga gama de vinuri a casei am mai ratat si o verticala de Vitus Vetus orizontala de vinuri din 2005. N-am plecat insa cu mana goala, asa ca vom dezvolta subiectul pe viitor probabil.

6 thoughts on “1 Mai cu bloggeri si vin (la Stirbey)”

 1. Ca tot citeam ieri dicutiile voastre despre numarul de commenturi: post-ul asta ce vru sa fie? Vazusi Oltul, pozasi fetele alea frumoase, Raluca o buna gazda ca de obicei, dar in rest?
  P.S. Nu de alta dar vad ca e o tacere deplina in b-sfera despre vizita asta. Numa poze cu fetele frumoase :P. Asa ca maine caut o sticla de Cuvee Stirbey sa ma lamuresc singur.
  😛 again!

 2. @berbecutio

  Explicatia pentru tacere e una foarte simpla. La ora cand eu scriam randurile astea, ceilalti erau inca pe la Dragasani probabil. O sa ajunga oamenii la casele lor si o sa citesti si impresii despre vin.

 3. Alin nu a fost nici o degustare verticala de Vitis Vetus. Deci pe asta nu ai ratat-o. Ai ratat in schimb o orizontala de 6 vinuri din 2005.

 4. @Cosmin,

  Multam de precizare. Am corectat. am scris si eu ce am inteles de la tine :D. Uite vezi cum am gasit vinovatul? :))

 5. Alin mi s-a oferit mie un pahar de Vitis Vetus 2010 direct din tanc si am putut sa-ti ofer cand ne-am intersectat pe terasa. Foarte interesant vinul, extrem de mineral si focusat. Din pacate tu erai pe sec cu bautul.

 6. Dap, mi-l amintesc. Nasul era cel putin la fel de interesant ca cele pe care le-am incercat in trecut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *